MAZARS CINOTTI CONSULTING D.O.O.

Mi smo Mazars, rastući tim koji se sastoji od 130 kolega, stručnjaka i profesionalaca u svom području. Pružamo usluge revizije, računovodstva, obračuna plaća, poreznog i financijskog savjetovanja.

Na tržištu smo prepoznati kao kvalitetni i beskompromisno etični.


Mazars kao grupacija broji više od 44.000 zaposlenih, dok u uredu u Zagrebu imamo 130 stručnjaka. Prisutni smo u više od 90 zemalja, a samo u Hrvatskoj imamo više od 400 klijenata. Mladi smo tim i vodimo se svojim vrijednostima i kulturom u uredu, volimo se družiti, idemo na teambuildinge i puno se educiramo kako interno, tako i iz eksternih izvora.


Prosječan radni dan sastoji se od sastanaka, učenja i operativnog rješavanja tekućeg posla, rada na projektima i s drugim timovima. S kolegama se često druži na kavi ili ručku kako bi se odmorilo od zadataka, a isto tako se može sudjelovati na internim akcijama koje organiziramo kao firma. Ukratko, vrlo dinamično i poticajno okruženje koje čini svaki dan posebnim i zanimljivim 😊

Naše vrijednosti su temelj našeg poslovanja i smjer kojim održavamo povjerenje, a to su vrijednosti poput visoke etičnosti u poslovanju, društvene odgovornosti, osobni i poslovni rast među zaposlenima, poštovanje prema svim uključenima i tehnička izvrsnost.


Drugačiji smo od drugih jer smo ugodan, dinamičan i stručan tim koji u uredu živi svoje vrijednosti i zrači vedrom atmosferom. Imamo dosta studenata i najdraže nam je gledati te iste ljude kako rastu i razvijaju se upravo kod nas.

Danas studenti, sutra viši menadžment s gomilom iskustva iz širokog spektra industrija. Kolege nesebično dijele znanje i iskustvo s onim mlađima, a motivacija i ambicija je zajednička crta svima.

Za studente često radimo projekte u obliku predavanja, radionica ili natjecanja. Često nas studenti i posjećuju u uredu da upoznaju nas i naše poslovanje iz prve ruke. Uskoro se odvija nama najdraži projekt – natjecanje Lov na praksu u Mazarsu koje je prošle godine prvi put organizirano i pokazalo se jako korisnim i zanimljivim studentima završnih godina ekonomije.

Studenti se kroz upoznavanje s našim odjelima i zaposlenicima natječu za plaćenu praksu u jednom od naših odjela.


Na prvom mjestu tražimo energične i odgovorne ljude koji žele raditi na sebi, uvijek htjeti više i učiti od starijih kolega i svakodnevnih poslovnih izazova. Izlazak iz zone komfora je česta situacija i za gotovo svaku poziciju nužno je biti otvorena osoba, koja ima svoj stav, voli pomagati drugim kolegama koliko i učiti od njih. Profil uspješnih kandidata za naš tim nije univerzalan, ali bitno nam je da si odgovaramo po pitanju kulture i vrijednosti i da kliknemo.


Uz kvalitete same osobe i volju za učenjem i razvojem u određenom odjelu, važno je imati i solidne osnove područja za koje se prijavljuje.

Studenti bi trebali biti znatiželjni i htjeti isprobati sve što ih zanima, bez ograničavanja i bez straha od pogreške. Što se tiče prvog ozbiljnog posla, razmislite o kulturi društva koje razmatrate. Iznenadili biste se koliko je taj element bitan za vaše zadovoljstvo poslom.

I svakako ulažite u osobni razvoj, svoje prijatelje i ostale interese osim posla.

Onboarding proces se započinje prvog radnog dana, a nakon onboarding-a slijedi odlazak u svoj odjel i tada počinje mentorstvo koje se provodi svaki dan. Iako novi zaposlenik ima jednog mentora, cijeli odjel mu je na raspolaganju, pa i drugi odjeli ako se radi o projektu koji ih povezuje.

Učenje, osobni i poslovni rast su nam jako važni, stoga sustav educiranja i mentoriranja održavamo na zavidnoj razini. Može se reći kako u konačnici, prvi tjedni prolaze u učenju programa, procesa i upoznavanja tima.Studenti imaju prilike kao i svi ostali u uredu. Počevši od toga da su mu dostupne „edukacije četvrtkom“ u sklopu kojih se u zadnjem satu radnog vremena sluša edukacija kolega i stručnjaka koji dijele svoje znanje, zatim stalno dostupan je plaćeni Linkedin Learning na teme po izboru.

Također, dostupne su razne stručne edukacije i predavanja koja su potrebna za unapređenje rada i poslovanja. Ako se želi unaprijediti obrazovanje, studenti koji se bliže kraju studija najčešće biraju neki od certifikata ACCA ili CFA i sličnih na koje se mogu prijaviti i krenuti s polaganjem ispita nakon diplomiranja fakulteta.

Pored tehničkih edukacija, učimo i usavršavamo strane jezike; engleski i njemački.