SKUPINA B1 i B2

Ako te veseli znati više o porezima, poreznim reformama, nisu ti strani noviteti koji se pojavljuju u financijskom svijetu, ova skupina te čeka! Na intervjuima će te dočekati u B1 skupini Auto Hrvatska d.d., Deloitte d.o.o. i Ernst&Young d.o.o., a u B2 skupini Mazars Cinotti Consulting d.o.o., Privredna banka Zagreb d.d. i PLIVA Hrvatska d.o.o., a žele upoznati studente koje zanima područje financija, revizije, računovodstva i IT menadžmenta.


Očekuju preciznost, ažurnost i temeljitost studenata u obavljanju radnih zadataka, analitičnost i sistematičnost, komunikativnost, profesionalnost i povjerljivost, sposobnost timskog i individualnog rada te kooperativnost i prilagodljivost, aktivno znanje engleskog i/ili njemačkog jezika u govoru i pismu, odlično poznavanje Ms Office paketa.


Potencijalne mogućnosti zapošljavanja u ovoj skupini su: analitičar u Odjelu revizije, konzultant u odjelu poreza i računovodstva, konzalting, područje financijskog poslovanja (CFO), područje Upravljanje i kontrola rizika, Poslovanje sa stanovništvom i malim poduzećima, studenti u financijama, nabavi i IT-u.


Želiš li postati dio najveće i uvjerljivo najdugovječnije domaće kompanije iz sektora autoindustrije koja ove godine obilježava 70 godina postojanja biraj Auto Hrvatska d.d.


Deloitte d.o.o. jedna je od vodećih tvrtki za pružanje usluga revizije, upravljanja rizicima te poreznog, poslovnog, financijskog i pravnog savjetovanja uz koje ćeš kontinuirano učiti te će ti biti ponuđeni novi poslovni izazovi i prilike za razvitak karijere.


Svoj poslovni put bi započeo/la u EY, vodeća svjetska tvrtka u uslugama revizije, poreza, strateških i transakcijskih usluga te poslovnog savjetovanja.

Njihova svrha je izgradnja boljeg poslovnog okruženja, a znanje i kvaliteta usluga koje pruža više od 300.000 zaposlenika u preko 150 zemalja svijeta pomaže izgraditi povjerenje u tržišta kapitala i ekonomije u cijelom svijetu. Kroz četiri odjela - Odjel revizije, Odjel poreznog savjetovanja, Odjel strateških i transakcijskih usluga i Odjel poslovnog savjetovanja pomažu klijentima da iskoriste nove prilike te upravljaju rizikom kako bi odgovorno rasli. Još razmišljaš?


Privredna banka d.d. članica je Intesa Sanpaolo grupe, jedne od najvećih bankarskih grupa u Europi. Po rezultatima poslovanja kontinuirano je u vrhu hrvatskoga bankarstva te je zadržala ulogu predvodnika u novim tehnologijama, kontinuirano razvijajući nove i inovativne proizvode i usluge za građane i poslovne subjekte. Banka je također tijekom godina nagrađena nizom prestižnih međunarodnih i domaćih nagrada za izvrsnost i kvalitetu poslovanja, a dobitnica je i certifikata Najbolji poslodavac 2020. i 2021. godine, prema standardima ISF white© Employee respect.


Karijeru želiš započeti u najvećoj farmaceutskoj kompaniji u Hrvatskoj i jednoj od vodećih u regiji Jugoistočna Europa zahvaljujući velikom broju stručnjaka, inovativnoj tehnologiji i kontinuiranom ulaganju u proizvodni sustav. Uz to što je među najvećim gospodarskim subjektima u Hrvatskoj, PLIVA je i jedan od vodećih izvoznika: skoro 90% proizvoda namijenjeno je izvozu, a najveća tržišta su SAD i zemlje EU. PLIVIN proizvodni portfelj uključuje velik broj gotovih oblika lijekova za gotovo sve terapijske skupine i aktivne farmaceutske supstancije. Čeka te PLIVA Hrvatska d.o.o.Ako se vidiš kao ekspert u nekom od navedenih poduzeća, prijavi se za skupinu B1 ili B2 na Business Matchmakeru 2022.!


Smjerovi: Računovodstvo i revizija, Financije, Analiza i poslovno planiranje, Menadžerska informatika

Ovo je tvoja grupa?

Nije pravi match?