SAMSUNG ELECTRONICS AUSTRIA-PODRUŽNICA ZAGREB GMBH

Naša priča započinje 1969. godine kada je Samsung stvoren s ambicijom da pomogne ljudima postići nemoguće. Nakon više od 50 godina i dalje stvaramo inovacije i tehnologiju koja upješno prelazi sve barijere i pomaže ljudima da rade upravo ono što se nisu usudili do sada i u čemu su najbolji.

Nas i dalje vodi ista vizija i misija te korisnike stavljamo u središte svega što stvaramo.


U sklopu zagrebačkog ureda nalaze se odjeli prodaje, marketinga, računovodstva, ljudskih resursa, financija, plasmana proizvoda i servisa.

Pravo smo internacionalno okruženje, a budući da poslujemo na tržištu cijele regije često se u uredu znaju naći kolege iz susjednih zemalja, kao i menadžment iz Koreje.


Naše vrijednosti su u središtu svega što radimo. Slijedimo pet ključnih načela koja utjelovljuju našu predanost ljudima; izvrsnost, promjene, integritet i suprosperitet.

Usredotočeni smo na ova načela kako bismo nastavili rasti, inovirati i izazivati status quo kako, bismo svoje vrijednosti svakodnevno pretvarali u djelo.


Mi smo nezaustavljivi inovator! Utiremo put jer zapreke vidimo kao mogućnosti. Ne bojimo se novog ili nepoznatog jer konstantno radimo na novim rješenjima te stvaramo tehnologiju koja pokreće budućnost omogućavajući ljudima da budu kreativniji i zadovoljniji u svemu što rade.

S obzirom da Samsung uvijek izlazi na tržište s novim inovativnim uređajima, sigurni smo da nikome nije promakao izlazak nove Galaxy S22 serije mobitela i našeg prijenosnog projektora The Freestyle-a.

Studenti kod nas najčešće rade puno radno vrijeme tako da su punopravni članovi svojih timova, svaki sa svojim zadacima i odgovornostima. Naravno svaki od njih ima svog mentora ili mentoricu kojem se može obratiti za sva pitanja, a tu su naravno i ostale kolege koji su im na raspolaganju za sve što ih zanima.


Idealan student za nas je energičan, fleksibilan i motiviran na razvoj. Samsung mnogo ulaže u svoje ljude tako da kod naših budućih zaposlenika cijenimo želju za učenjem, otvorenost prema promjenama te sklonost poboljšanju procesa i inovacijama.


Ono što je nužno kod svih zaposlenika koje zapošljavamo, pa tako i studenata, je dobro poznavanje engleskog jezika (i u pismu i u govoru), te poznavanje Microsoft Office paketa (s naglaskom na Excel) budući da je to potrebno na gotovo svim pozicijama, svaki radni dan. Sve ostalo ćemo vas mi naučiti!


Svaki student ima svog mentora koji je zadužen za onboarding kada se student priključi njegovom timu. To za početak uključuje upoznavanje s drugim članovima tima, ali i ostalim zaposlenicima u kompaniji, pogotovo onima s kojima će surađivati na dnevnoj bazi. Također su osigurani treninzi i edukacije za one segmente posla kojima će se student baviti.


Studenti s vremenom preuzimaju dodatne zadatke pa samim time imaju priliku usavršavati se u područjima koja ih zanimaju.