KMPG CROATIA D.O.O. ZA REVIZIJU

KPMG je globalna mreža nezavisnih društava koja pružaju profesionalne usluge u okviru revizije, poreznog savjetovanja, računovodstva, pravnog, financijskog i poslovnog savjetovanja, kao i savjetovanja vezana uz upravljanje financijskim rizicima te savjetovanja u pogledu ispunjavanja regulatornih zahtjeva.

U Zagrebu imamo preko 200 zaposlenika i 20-tak studenata na internshipu u odjelima revizije, financijskog i poreznog savjetovanja te consultinga. Također, pridružuju nam se menadžeri, stručnjaci i diplomanti najboljih sveučilišta i visokih škola.

Svake godine organiziramo timska druženja – ove godine u Istri, Gorskom Kotaru i Lici, uz zajedničke aktivnosti kao što je timsko slikanje, a slike koje smo naslikali ukrašavaju zidove u našem uredu. Uz to organiziramo i veći broj CSR aktivnosti na kojima naši zaposlenici, uz podršku firme, sudjeluju na projektima korporativnog volontiranja.

Naše vrijednosti su:

1. Integrity: Činimo ono što je ispravno.

2. Excellence: Nikad ne prestajemo učiti i usavršavati se.

3. Courage: Mislimo i djelujemo hrabro.

4. Together: Poštujemo jedni druge i crpimo snagu iz međusobnih različitosti.

5. For Better: Radimo ono što je važno.

Različiti smo od drugih jer imamo:

 • Organizacijsku kulturu

 • Mogućnost odlaska na rad u neki od KPMG ureda u inozemstvu

 • Interne edukacije u zemlji i inozemstvu

 • Online edukacije

 • Laptop i mobitel za osobnu upotrebu

 • Teambuilding

 • Druženja u organizaciji tvrtke (zadnji petak u mjesecu)

 • CSR – sudjelovanje na projektima korporativnog volontiranja

 • Ljetno radno vrijeme

 • Nogomet, košarka, fitness

 • Sudjelovanje na sportskim turnirima

 • Popusti za različite usluge

Lucija Bilić, naša nekadašnja studentica, a sada već mlađi savjetnik u Management Consulting odjelu:

Najbolja stvar u vezi studentske prakse u KPMG-u je politika otvorenih vrata. Svi, od juniora do partnera, su dostupni i spremni pomoći, bez obzira na vrstu pitanja.

Od prvog dana sam pomagala starijim kolegama u realizaciji različitih projekta te iz dana u dan učim nešto novo.Svaki projekt je različit i zanimljiv te je atmosfera u uredu odlična 😊

Od kandidata očekujemo dobro poznavanje engleskog jezika, poslovnog, financijskog i informacijskog okruženja, komunikacijske i organizacijske sposobnosti, poznavanje MS Office korisničkih paketa u poslovnom okruženju, sklonost radu s brojevima, prilagodljivost, snalažljivost te visok nivo osobnog integriteta.

Očekujemo spremnost na puno učenja kroz rad na zanimljivim projektima i klijentima te interes za područja revizije, poreza i savjetovanja.

Studenti imaju priliku pripremiti se za svoje novo radno okruženje uz pomoć obaveznih KPMG edukacija te uz podršku starijih kolega. Za svaku generaciju novih kolega se održava onboarding koji traje tjedan dana.


Studenti imaju pristup svim internim KPMG edukacijama za koje je napravljen poseban portal sa seminarima, zadacima i edukacijskim videima.

Usavršavanje je jedan od najvažnijih dijelova pridruživanja KPMG timu.