Skupina A1 i A2

Svaki problem promatraš iz četiri različite perspektive, pratiš i poznaješ aktualno poslovno i informacijsko okruženje, a u slobodno vrijeme voliš se igrati financijskim modelima? Ako je tvoj odgovor DA, prijavi se u skupinu A1 gdje će te na intervjuima dočekati King ICT d.o.o., KPMG Croatia d.o.o. za reviziju i OTP banka d.d., ili A2 gdje te očekuju Philip Morris Zagreb d.o.o., Samsung Electronics Austria GmbH - Podružnica Zagreb i Zagrebačka banka d.d. Zanimaju ih studenti koji svoju budućnost vide u području poslovne i financijske analize, upravljanju rizicima, kontrolingu ili reviziji te su ambiciozni i motivirani za proširenje svojih znanja i daljnje usavršavanje.

Potencijalne mogućnosti zapošljavanja u ovoj skupini su: Poslovni analitičar - pripravnik, Pripravnik/Junior u Odjelu za reviziju/ Porezno savjetovanje/Financijsko savjetovanje/Poslovno savjetovanje, Specijalisti za kreditni rizik/kontrolu, Specijalisti za upravljanje projektima, Specijalisti za poslovnu analizu, Analitičari, Bankari specijalisti za malo poduzetništvo, Student u korporativnom i investicijskom bankarstvu (razni timovi)

Ako svoju buduću poziciju vidiš poduzeću u kojem se radi na razvoju i implementaciji softverskih rješenja i ističe se po projektima koje razvijaju za domaće tržište koje u svakodnevnom životu koristi skoro svaki građanin dočekat će te King ICT d.o.o.


Želiš li svoju karijeru započeti u globalnoj mreži nezavisnih društava koja pružaju profesionalne usluge u okviru revizije, poreznog savjetovanja, računovodstva, pravnog, financijskog i poslovnog savjetovanja, kao i savjetovanja vezana uz upravljanje financijskim rizicima te savjetovanja u pogledu ispunjavanja regulatornih zahtjeva put te vodi u KPMG Croatia d.o.o. za reviziju.


OTP banka d.d. će ti pružiti mogućnost da upoznaš banku koja suprotno uvriježenom mišljenju o uštogljenim bankarima i sterilnoj radnoj okolini nudi dinamičan i zanimljiv karijerni put u nizu zanimanja za koja možda uopće misliš da nije moguće pronaći u bankarskom okruženju.


Težiš postati dio tima koji broji više od 71,000 tisuća zaposlenika raznovrsnih profila iz svih dijelova svijeta i ima 39 proizvodnih pogona, a proizvodi se prodaju na preko 175 tržišta. Philip Morris Zagreb d.o.o. predvodi transformaciju u duhanskoj industriji te svoju budućnost gradi na novoj kategoriji proizvoda bez dima.


Naša priča započinje 1969. godine kada je Samsung stvoren s ambicijom da pomogne ljudima postići nemoguće. Nakon više od 50 godina i dalje stvaramo inovacije i tehnologiju koja uspješno prelazi sve barijere i pomaže ljudima da rade upravo ono što se nisu usudili do sada i u čemu se najbolji. Prijavi se i vidi kako postižemo nemoguće u Samsung Electronics Austria GmbH - Podružnica Zagreb!


Zagrebačka banka d.d. je najveća banka u Hrvatskoj i članica Grupe UniCredit. Kao takva, može ti pružiti da svoje stečeno znanje primijeniš u praksi u odjelima kao što su upravljanje rizicima, financije, korporativno bankarstvo i marketing.Ako se prepoznaješ u ovoj skupini i želja ti je raditi u nekom od navedenih poduzeća, ne propusti prijaviti se za skupinu A1 ili A2 na Business Matchmakeru 2022.!


Smjerovi: Analiza i poslovno planiranje, Financije, Računovodstvo i revizija, Menadžerska informatika

Ovo je tvoja grupa?

Nije pravi match?